Uppdrag Stockholms Vandrareförening

Stockholms vandrareförening hade en hemsida med gammalt tema som kraschat. De bestämde sig för att skaffa en helt ny hemsida och layout skulle påminna om den gamla. Eftersom sidan låg nere var det viktigt att den kom upp så snart som möjligt. Det var väldigt viktigt att de fick med tabeller för information.

Larsdotter Webb har tagit fram en ny hemsida på kort tid samt samarbetat med webbansvarig för att få till bästa resultat. Vidare har de fått introduktions video så att webbansvarig jobbar vidare med att lägga till information.

Det var ett jättekul projekt och samarbetet har fungerat bra. Jag tar nu hand om deras uppdateringar för att säkerhetsställa att hemsidan är "up-to-date".


Recension från Stockholms Vandrareförening löd:

"Stockholms Vandrareförenings hemsida kraschade, då den inte var tillräckligt uppdaterad. På mindre än en vecka fick vi med hjälp av Larsdotter Webb upp en ny komplett hemsida som är mycket bättre än vår tidigare sida. Den fungerar också jättebra i mobiltelefonen"

Om Stockholms Vandrareförening

Stockholms vandrareförening är för dig som tycker om att vandra i skog och mark. Föreningen bildades år 1913 och har sedan dess anordnat vandringar året runt i Stockholm med omgivningar.
Följ med oss ut!

Uppdraget Stockholms vandrareförening