Välkommen!

Välkommen!

Tips av larsdotter WEBB!

Tips av Larsdotter Webb. Här kommer jag att dela lite nyttigheter och tips med dig som är intresserad av Wordpress. Så roligt att du hittat hit och hoppas det kommer ge dig något, hör av dig om du har frågor?

Anna heter jag och är frontend utvecklare samt ägare av Larsdotter Webb. Att jag valt att fokusera på Wordpress har även med mitt intresse av att få lära ut och dela kunskaper vilket jag tycker är grymt kul. Att få vara med på resan från ide' till publicering är något jag brinner för. Har jobbat med Wordpress ett bra tag och kan jag bidra för att förenkla i en digital värld så vore det toppen!
När jag jobbar på projekt är jag fokuserad, envis och serviceinriktad, vill att mina kunder ska känna sig nöjda.

Vänligen Anna Larsdotter


Kontakta Larsdotter Webb
Tips av Larsdotter Webb