On-page SEO


Varför hittar ingen min hemsida?
Varför kommer den inte upp när jag söker på den?

För att du har en hemsida betyder det inte att den visas när någon söker på något liknande, det är mer komplext än så idag. Enligt Google finns det ca 60 biljoner hemsidor på webben idag, varför skulle Google välja just din?

Och jag förstår att du vill synas, för hur ska någon hitta det du erbjuder och har? Den gamla klyschan " syns du inte, så finns du inte" stämmer tyvärr rätt bra. Men det finns möjlighet att ändra på detta och har du en hemsida med Wordpress finns alla förutsättningar för detta.

Det jag jobbar med är organisk SEO, On-page SEO. För att förenkla, jag ser över strukturen i din hemsida så Google finner den relevant att visa i sökningar. Och det kräver jobb och finns dessvärre inga "quick fix" för detta utan det kräver att man jobbar på det.


JAG VILL VETA MER!

Vad ingår?

exkl moms

Indexerar din hemsida mot google

kopplar mot Google analytics 4

installerar och indexerar tillägg för SEO

Ser över hemsidans struktur

Ser till att alla bilder har alt taggar

ser över att den är mobilanpassad

skriver meta taggar

ser över dina länkar

10.800 kr - fast pris Hemsida  Wordpress totalt 5 sidor
Vi vill inte ha ett helt paket!
Inställningar & Indexering

exkl moms

  • Indexerar er hemsida mot Google Analytics 4
  • Inställningar för SEO tillägg
  • Inställningar för tillägg så ni kan se trafik i adminpanelen

2500 kr 
Bara Sökord

exkl moms

  • Skapar Sökord och en undersida
  • Ser över texter & bilder, SEO optimerar.
  • Skriver metatagg för sida
  • Ser över ev länkar

2100 kr /sökord

Vi vill ha hjälp med allt och betala per månad!

Vad är On-page SEO


On-page SEO så kallad organisk SEO. Organisk SEO är förtjänad trafik. Besökarna till din hemsida kommer alltså dit pg av innehållet i hemsidan. Din hemsida har ett innehåll som stämmer bra överens med det besökarna sökt på, sökordet. Innehållet uppfattas som att det är av hög kvalitet av Google och andra sökmotorer. Därför rankar det högt och driver in organisk trafik.

 När man arbetar med organisk SEO behövs en större strategi, långsiktighet och tålamod. Man jobbar långsiktigt mot målet att förbättra och få fler att hitta webbsidan. 

Allt i hemsidan behöver följa rätt struktur(ordning) och följa standarden för en bra hemsida, samt indexera hemsidan mot GA4. Allt detta kan jag hjälpa er med om ni önskar synas bättre.


Kontakta Anna

On-page SEO