Om Anna Larsdotter Larsson

Jag valde att byta till en helt ny bransch och har jag aldrig ångrat detta en sekund. Och eftersom jag lever i en digital familj blev det inget konstigt att jag började läsa kurser och sen en utbildning till frontend-utvecklare. Att jag valde just frontend var något jag halkade in på, då jag läste fristående kurser inom nätverksteknik, näthandel och programmering parallellt m jobb.

Att vara kreativ har alltid varit något jag brinner för, att få skapa något är glädje för mig. Jag har alltid varit nyfiken på att driva eget men det tog många år innan jag hamnade här. (Har tidigare haft en hemsida för mina pärlsmycken men sen blev det inte mer)

Jag är utbildad frontend-utvecklare och valt att fokusera på WordPress och On-page SEO. För WordPress är ett fantastiskt CMS och ger mina kunder flexibilitet. Har även haft studiecirklar i grunderna i WordPress då jag brinner för att dela kunskap.

Och jag tackar aldrig ja till något jag inte kan leverera, därför skrivs trygghetsavtal. Samt att jag har ett brett nätverk och kan rekommendera bra personer för tjänster om ni söker något.


Om Larsdotter Webb

Varför välja larsdotter Webb??


Jag vet själv hur mycket och svårt det kan kännas med allt nytt när man skaffar en hemsida, alla konstiga tekniska ord. Så inga frågor är konstiga! Alla har vi olika kunskaper ni kan ert och jag kan detta, därför vill jag förenkla för er.

I alla mina projekt ger jag 110% fokus till er som kund och vill att ni ska få det som passar just er. Och jag tar hand om allt och jobbar prestigelöst och transparent.

För mig handlar det aldrig bara om en hemsida till er. Utan att också hitta den bästa lösningen för just er. Att ni ska känna er trygga att ni får det just ni vill ha och behöver. Därför eftersträvar jag en transparent dialog med er som kund samt ett fast pris.
För jag vill förenkla er digitala resa!

Vänligen Anna